Norma ISO 22000 - Sistemas Agroalimentarios | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Sistemes de seguretat alimentària

ISO 22000 Innocuïtat en els Aliments

Què és?

El mercat demana cada vegada més una major simplificació pel que fa a la certificació de seguretat alimentària, per la qual cosa es tendeix a unificar els criteris d’exigència dels diferents agents del mercat agroalimentari, com són les grans corporacions i distribuïdores de productes alimentaris.

El mercat demana cada vegada més una major simplificació pel que fa a la certificació de seguretat alimentària, per la qual cosa es tendeix a unificar els criteris d’exigència dels diferents agents del mercat agroalimentari, com són les grans corporacions i distribuïdores de productes alimentaris. L'ISO 22000 que va néixer l’any 2005, ho va fer amb la vocació de simplificar els criteris de seguretat alimentària per assegurar la innocuïtat dels aliments al llarg de la cadena alimentària; és a dir, des de la seva manipulació per ramaders o agricultors fins al punt de venda final.

Aquesta norma defineix els requisits relacionats amb la gestió de la seguretat alimentària per a empreses que tinguin la necessitat d’aconseguir nivells de seguretat per sobre de la mitjana com poden ser productors d’alimentació animal, transportistes o organitzacions interrelacionades amb la cadena alimentària, entre d'altres. L'ISO 22000 és la norma que abasta i combina les necessitats del mercat i dels consumidors en el camp internacional. 

Marc legal

  • ISO 22000 Innocuïtat en els Aliments.    
ISO 22000 Innocuïtat en els Aliments

A qui va dirigit?

La norma va dirigida a empreses de tot tipus que estiguin involucrades en la cadena alimentària:

  •  Productors d’alimentació animal    
  • Productors primaris    
  • Transformadors d’aliments    
  • Transportistes
  • Operadors de magatzematge i subcontractistes, venda al detall i tendes de distribució de serveis de menjars
  • Organitzacions interrelacionades amb la cadena alimentària: productors d’equips, material d’envàs i embalatge, agents de neteja, additius, etc.    

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci