Norma ISO 45001 - Seguridad Laboral | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Què és?

ISO 45001 és una norma internacional que descriu requisits relacionats amb els sistemes de gestió i seguretat laboral basats en el cercle Planificar-Fer-Verificar-Actuar.

Aquesta certificació proporciona a qualsevol tipus d’empresa un model de sistema de gestió per a la seguretat i la salut al lloc de treball. És útil per als clients a l’hora d’identificar i avaluar els riscos laborals, requisits legals i altres requisits d’aplicació, revisar i mantenir al sistema de gestió. Serveix al client tant per identificar requisits d’aplicació com per, per exemple, definir la política de l’empresa, les seves metes, estructura organitzativa, responsabilitats, funcions, esquema de les activitats, processos, procediments, recursos, etc.; tot allò necessari per programar, posar en pràctica, revisar i mantenir un sistema de gestió. 

Marc legal

  • ISO 45001 Salut i Seguretat al Treball.    
ISO 450001

A qui va dirigit?

La norma ISO 45001 és aplicable a tot tipus de sectors i activitats o negocis. En altres paraules, va dirigida a qualsevol organització, la intenció de la qual sigui establir un sistema de gestió de la seguretat i salut en el lloc de treball, així com implantar, conservar i millorar contínuament aquest àmbit.

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci