La norma UNE-EN 13816 - Transporte Público de pasajeros | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Què és?

La norma UNE-EN 13816 de Transport Públic de Passatgers recull les directrius a complir pels operadors del transport de viatgers per carretera amb l’objectiu que assumeixin compromisos de qualitat en la prestació del servei.

Els compromisos de qualitat s’orienten a satisfer les expectatives dels clients. Aquests compromisos s’apliquen a tots els transports per carretera (autobús urbà, escolar, discrecional, regular i especial) i als de transport en ferrocarril (metropolità, rodalies, tramvia, metro lleuger, grans línies, llarg recorregut, funicular, etc.) i comprenen aspectes com: temps, confortabilitat, informació al client, condicions d’accessibilitat i seguretat, definició del servei ofert, atenció al client i incidència ambiental. 

   Marc legal

  •        UNE-EN 13816 de Transport Públic de Passatgers.    
UNE-EN 13816

A qui va dirigit?

La UNE-EN 13816 va dirigida a empreses concessionàries, empreses públiques i empreses de transport de viatgers per carretera, encara que també aplica a empreses gestores de transport de viatgers per ferrocarril.

La certificació del transport de viatgers per carretera és integrable en altres sistemes de gestió, com a gestió de la qualitat (UNE-EN ISO 9001), gestió del medi ambient (UNE-EN ISO 14001), gestió de la seguretat laboral (OHSAS 18001) i ISO 45001. 

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci