Norma UNE EN 15038 - Otros sistemas | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Què és?

La norma de qualitat UNE-EN 15038:2006 és una norma europea específica per a serveis de traducció realitzats per professionals independents.

La revisió del compliment de la norma per a la seva posterior certificació suposa l’estudi de la terminologia del sector, els procediments de traducció, la gestió de la documentació i els projectes de traducció, equipaments i recursos tècnics, els professionals, les seves competències i qualificació, així com la relació contractual amb els mateixos; a més d’altres requisits específics i relacionats propis de l’àrea d’activitat.

A través d’aquesta norma s’exigeix que el proveïdor de serveis de traducció disposi d’un procediment documentat per a la gestió dels projectes de traducció i que descrigui breument les diferents fases de la gestió.

Marc legal 

  • UNE 15038 Serveis de Traducció.
UNE 15038

A qui va dirigit?

La norma UNE 15038 està dirigida a empreses que ofereixin serveis de traducció, agències, companyies o equips de traducció, a més de professionals independents que vulguin certificar la qualitat dels seus serveis i distingir-se de la competència posicionant-se al mercat amb un segell distintiu.

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci