Norma une 93200 2008 - Cartas de Servicios | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

UNE 93200:2008

Què és?

Les Cartes de Serveis són uns documents accessibles al públic en un establiment o organització que proporcionen informació concreta sobre els serveis que s’ofereixen als clients, així com els drets en relació a aquests serveis i els compromisos de qualitat. Aquestes cartes representen un suport en la millora contínua i faciliten la relació amb els usuaris del servei.

Les Cartes de Serveis s’han convertit en una de les eines més utilitzades, tant per les Administracions Públiques, com per les empreses privades, per comunicar als seus usuaris els serveis que presten i els compromisos que assumeixen en la seva prestació, convertint-se en una iniciativa fonamental per a la modernització de la gestió de nombroses organitzacions.

El compliment amb la norma UNE 93200 assegura que les Cartes de Serveis no es converteixin en meres declaracions d’intencions, oblidant el seu veritable sentit d’assumir compromisos de qualitat que satisfacin les expectatives dels usuaris.

Les Cartes de Serveis representen un suport fonamental en la millora contínua, facilitant les relacions amb els usuaris i servint per definir estàndards de servei, permetent establir objectius ambiciosos que aconsegueixin el major impacte possible en els usuaris. 

Marc legal

  • UNE 93200:2008 Cartes de Serveis
UNE 93200:2008

A qui va dirigit?

A totes les entitats i les organitzacions que presten un servei al ciutadà tals com a òrgans de l’Administració Pública, organismes autònoms, entitats i empreses públiques/privades.

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci