Norma UNE 58923 - Otros sistemas | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Què és?

La norma UNE 58923:2014 fixa els requisits mínims per proporcionar a l’operador de plataformes elevadores mòbils les competències per a la conducció, ús i maneig segur de les Plataformes Elevadores Mòbils de Personal (PEMP).

Aquesta norma estableix un marc de referència per a les empreses de formació que garanteix que s’aconsegueixin els objectius de competències i el grau d’acompliment necessaris en el maneig de les citades plataformes elevadores. Es detallen també els recursos necessaris (infraestructura, requisits dels formadors, continguts, etc.) per assegurar la qualitat de les actuacions i es fixen en la norma, entre uns altres, els criteris per a la programació, impartició i avaluació dels cursos. A més, estableix el procediment de la formació de l’operador tenint present els diferents grups i tipus de PEMP segons classificació UNE-EN 280.

Aquesta norma permet dotar a les empreses de formació d’operaris de PEMP d’una eina imprescindible per a la gestió dels cursos des de la fase comercial fins a l’emissió dels certificats.

Marc legal

  • UNE 58923:2014 Plataformes Elevadores Mòbils de Personal (PEMP). Formació de l’Operador.
UNE 58923

A qui va dirigit?

Va dirigit a les empreses de formació especialitzades en la capacitació de l’operador de plataformes elevadores mòbils i de la prevenció de riscos laborals que vulguin certificar la qualitat de les seves actuacions i disposar d’un esquema estructurat per destacar en el mercat gràcies a un segell distintiu.

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci