Certificado de calidad une 179001 - Sistemas sanitarios | OCA Global
Selecciona un país:

Espanya

ES / CA / EN

Andorra

ES / EN / CA

Arabia Saudí

ES / EN / عر

Brasil

ES / EN / PO

Chile

ES / EN

Colombia

ES / EN

Egipto

ES / EN

Emiratos Árabes

ES / EN

India

ES / EN

Marruecos

ES / EN / FR

México

ES / EN

Panamá

ES / EN

Perú

ES / EN

Portugal

ES / EN / PO

Rumania

RU / EN

Sudàfrica

ES / EN

Ucrania

ES / EN

Italia

ES / EN

Què és?

 La norma UNE 179001:2007 forma part d’una sèrie de normes desenvolupades per augmentar la protecció de la salut de les persones usuàries de centres dentals i assegurar la qualitat en la prestació dels seus serveis.

S’estableixen en la norma UNE 179001 els principis generals i els requisits que han de complir els centres dentals i els serveis que aquests ofereixen per assegurar la qualitat i l’orientació dels seus processos a la protecció de la salut dels usuaris. La norma estableix requisits que s’apliquen a l’organització del centre mèdic, a les instal·lacions i equips i als processos de prestació del serveis dentals. Es recullen també els aspectes relacionats amb la qualificació i formació del personal assistencial i professionals que composen el quadre assistencial del centre.

Com a exemple d’aquests requisits, podem esmentar la necessitat dels centres de disposar dels equips necessaris per a realitzar un diagnòstic apropiat i la intervenció adequada i satisfactòria, la presència d’un responsable sanitari, la identificació externa com a clínica dental o la senyalització interna, entre d'altres.

La certificació reconeix a cada centre que disposa de l’equipament, infraestructura i responsable sanitari necessari per tal de garantir la qualitat del servei que presten. 

Marc legal

  • UNE 179001 Qualitat en Centres i Serveis Dentals.    
UNE 179001

A qui va dirigit?

 Va dirigit a tots els centres i clíniques dentals que vulguin evidenciar que ofereixen als seus pacients i usuaris un valor afegit en el servei prestat.

 L’ús conjunt amb la ISO 9001:2015 Gestió de la Qualitat, permet al centre l’obtenció de nivells d’eficiència i qualitat elevats en l’assistència sanitària prestada als usuaris. 

Cerca específica

Si ja ho tens clar, trobar-ho més ràpid

Línies de negoci