
La responsable de sostenibilitat i ASG en la divisió de Certificació d'Oca Global, Verónica Sanz, ha estat membre del jurat de la tercera edició dels Premis Sostenibilitat Aquanaria Madrid Fusió Aliments d'Espanya que va tenir lloc a la fi de gener.
La responsable de sostenibilitat d'OCA Global va ser membre del jurat al costat d'altres reconegudes figures com els germans Torres, del restaurant Cuina Germans Torres** (Barcelona); Jesús Sánchez, xef de la Pèrgola de Amós*** (Villaverde de Pontons – Cantàbria); Luis Laria (fundador i president de la Coordinadora per a l'Estudi de les Espècies Marines CEPESMA); i Alfredo López (biòleg de la Coordinadora per a l'Estudi de Mamífers Marins CEMMA).
Enguany els premiats van ser Borja Marrero, per la seva labor capitanejant el restaurant MuXgo, a Las Palmas de Gran Canaria; Samuel Naveira, xef en MU.NA (Ponferrada), qui va rebre l'esment especial per la seva contribució al desenvolupament de l'entorn berciano; i, finalment, Javier Marañón, xef del restaurant càntabre La Torre Galizano per la seva contribució a l'eficiència i estalvi energètic.
L'objectiu d'aquest guardó és secundar i potenciar els projectes i iniciatives sostenibles dins de l'hostaleria d'Espanya, així com difondre la necessitat d'analitzar en el sector cada aspecte de sostenibilitat relacionat amb els ODS 2030 amb la finalitat de protegir el medi ambient, respectar la naturalesa i preservar el planeta.